• Klikk og Hent problemer? Kontakt din butikk for reservasjon.

HØSTENS FARGER

Endelig er det tiden for innekos, pledd, varme drikker, levende lys i lykter og lysetaker og myke sofakroker fylt med myke puter og pledd. Våre butikker blir stadig fylt opp med masse spennende nyheter for sesongen som skal tilbringe kos til ditt hjem.

Start denne sesongen med å skape den perfekte høst stemningen i din stue, ved å kombinere varme fargede puter med en myk mønstret pledd på sofaen.

LYSFAT ER HOT! HOT! HOT!

Å dekorere til hverdag og fest med lysfat er en trend som er superhot! Høstens farger kan dermed kombineres med en inspirerende løsning av et lysfat. Sett dine favoritt lysestaker, pyntefigurer og vaser med strå eller blomster i på fatet, og det blir garantert lekkert på et bord eller en hylle.

Uforsk sesongens interiørnyheter og bli inspirert!

 

 

30%
30%

Finn din stil

Vi har gjort det enklere for deg å finne din stil når det kommer til interiør. Kombiner farger, tekstiler og strukturer som passer sammen og skap en helhetlig men personlig stil i hjemmet ditt. La deg inspirere av våre kolleksjoner her:

 

Trend: Autumn Mood

Høsten er her med sin karamell av en fargeeksplosjon. Pakk deg inn i myke pledd og varme fine farger som gir en lun stemning i hjemmet.

Trend: Slow Living

Den beige fargeskalaen følger oss også denne høsten, men med hint av grå og dyprøde toner. Stilen er landlig med touch av eleganse.

Trend: Soulful Colours

Piff opp høsten med tidløs eleganse kombinert med et hint av luksuriøs følelse, myke stoffer og sterke, feminine farger.

Deilige varme pledd

Er du som oss som elsker å krype opp i sofaen under et deilig varmende pledd? For å sette den koselige stemningen er det et must med tente stearinlys, for ikke å snakke om litt snacks og noe godt å drikke! En ting verdt å vite er at alle våre ullpledd er garantert mulesingfri.

Unn deg selv ekstra til høstkosen

Det finnes vel ikke en eneste anledning uten god grunn til snacks og deilig varm drikke? Dette har vi så klart tenkt på, og funnet frem noen av våre favoritter her.

HUSKELISTE FOR BRUK AV LEVENDE LYS

  • Gå aldri fra levende lys.

  • Den som tenner lyset bør ha ansvar for å slukke det.

  • Bruk aldri brennbare lysestaker eller lyspynt som er laget av brennbare materialer.

  • Plasser lyset med god avstand til brennbare gjenstander. Bruk brannsikkert underlag.

  • Ikke sett flere tente lys tett sammen. Lys som plasseres nær hverandre kan smelte og ta fyr.

  • Ikke tenn lys i nærheten av trekk.

Medlemstilbud

Som medlem i kundeklubben får du alltid 3 for 2 på alle lys. Ikke medlem? Send teksten "Kremmerhuset" til 27272 

Eller meld deg inn i linken under.

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Sesongens putekombinasjoner

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Sesongens trender 2024

Les ALT om sesongens trender, fra materialer, farger og sammensetninger. Hvilken stilretning er din favoritt?

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom