Kjøpsbetingelser for kremmerhuset.no

Kjære kunde

Våre kjøpsbetingelser:

 • Sendinger kun til Norge
 • Raskt svar på mail og Facebook på dagtid
 • Fri ordinær frakt over 599,-*
  • Frakt på store varer, som våre største bilder og møbler tilkommer på 149,-/299,-
  • Hjemlevering tilbys også for 149,-/299,-
 • Under 599,- fast frakt på 99,- til utleveringssted og 149,- for hjemlevering
 • Returfrakt betales av kunden
 • Garanti for sikker betaling – velg mellom kortbetaling, Vipps eller Klarna Faktura
 • Fri retur eller bytting av varer i en av våre fysiske butikker
 • Gebyr på kr. 300,- påløper dersom varen ligger lenger enn 14 dager på Posten og sendes i retur til oss
 • Det er 18 års aldersgrense for å handle på www.kremmerhuset.no
 • Åpent kjøp i 30 dager ved framvist kvittering. Varen skal være ubrukt
 • NB: Varer merket Nettsortiment kan ikke byttes i butikk, men må sendes i retur.

   

Disse betingelsene gjelder for alt salg fra kremmerhuset.no. Kjøpsbetingelsene, din bestilling og ordrebekreftelse, utgjør til sammen avtalen mellom deg som kunde og Kremmerhuset. For å benytte deg av Kremmerhuset sin nettbutikk må du være fylt 18 år.

I Norge har vi gode rettigheter for forbrukere, og vi skal strekke oss enda lenger for å gjøre deg fornøyd. Hvis du vil lese om rettigheter og plikter ved kjøp kan du følge disse lenkene: 

Forbrukerkjøpsloven
Angrerettloven
Markedsføringsloven
Personopplysningsloven
E-handelsloven
Kredittkjøpsloven.
 

* Pga størrelse og vekt har noen varer en høyere fraktkostnad enn 99,-. Dette er merket på de varene det gjelder. 

Firmaopplysninger:

Firmanavn: Kremmerhuset
Organisasjonsnummer: 975965120
Besøksadresse: Tevlingveien 23_9H, 1081 Oslo
Epost: kundeservice@kremmerhuset.no

Bestilling

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før endelig bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som frakt, emballasje m.m. Ved ordre på over 599,- betaler du ingen ting i frakt, hvis du ønsker varen levert til din nærmeste post i butikk eller postkontor. Fraktprisen er 99,- per ordre ved henting av pakke på postkontoret på ordrer under 599,-. På større møbler og tunge varer vil fraktprisen være på 149,-/299,-. Vi tilbyr også levering på døren, dette koster 149,-/299,-. Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. 

Vi sender ordre kun til fastlands-Norge. Vi sender ikke til Svalbard og Jan Mayen, og ikke til utlandet. 

Kort tid etter at vi mottar din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse pr. e-post. Dersom du ikke finner denne i din innboks, ligger den mest sannsynlig i din nettsøppel/spam mappe! Dersom du ikke har mottatt noe form for ordrebekreftelse, har det skjedd en teknisk feil, kontakt oss da per mail kundeservice@kremmerhuset.no.  Din bestilling er bindende når ordren blir registrert og du har fått bekreftelse. Du kan likevel angre kjøpet ifølge norsk lov. Se nøye over ordrebekreftelsen, dersom noe ikke stemmer – ikke nøl med å ta kontakt med oss.
 

Levering

Vi sender varene med PostNord som klimanøytral servicepakke. Dette betyr at PostNord forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Du henter ut pakken din på ditt lokale postkontor/post-i-butikk. Dersom du ønsker varene tilsendt til en annen adresse/postkontor enn det du sogner til, er dette du noe du må ta kontakt med PostNord om. Vi kan ikke overstyre dette. 

Levering av produktene skjer på måten beskrevet på ordrebekreftelsen. Dersom leveringen av produktene blir forsinket utover gitt tidsrammen, blir du informert om når mulig levering kan skje. Normal leveringstid er 2-6 virkedager. Når vi har salg, eller det av andre grunner kan være særlig stor pågang, kan ekspederingen av bestillinger og henvendelser ta noe lenger tid. Vår erfaring er at PostNord gir en leveringstid på 2-4 virkedager. Dette avhenger av hvor i landet du bor.
 

Hjem på døren

Vi har alternativet at du kan få varene levert hjem til deg. Du får automatisk opp dette som alternativ til en kostnad på 149,- når du er i kassen. Dette alternativet dukker kun opp om du bor i større tettsteder og de fleste byer. Hjemlevering er mellom kl 17.00 og 21.00
Mottaker varsles to ganger på sms når pakken er underveis og ringes 30-60 min før levering. Det er svært viktig at du oppgir rett mobilnummer når du bestiller "hjem på døren". Hvis en ikke er hjemme/tilgjengelig når pakken skal leveres, vil denne bli levert til nærmeste postkontor/post i butikk.

Skulle en eller flere av varene på ordren være utsolgt grunnet feil i lagerbeholdning gjør vi en intern vurdering om du blir kontaktet eller om varen(e) blir kreditert og ordren sendt som vanlig.

Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft. 

Kremmerhuset tar på seg risikoen for produktene inntil du får dem i hende.

Det er ditt ansvar å sørge for at informasjonen som er registrert inn i ordren er korrekt. Dette for at vi skal kunne få tak i deg, sende deg rett vare og til rett leveringssted. Verken vi eller PostNord dobbeltsjekker informasjonen som er oppgitt.
Oftest gir vi beskjeder relatert til ordren via e-post. Vi kan godt kontakte deg på andre måter, da må du bare be oss om det i merknadsfeltet ved bestilling.

Etter at du har mottatt produktene bør du, så snart som mulig, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ikke nøl med å ta kontakt dersom noe ikke samsvarer med forventningene. 

Ved uavhentet pakke vil det påbeløpe et gebyr på 300,-. Gebyret skal dekke de ekstra kostandene og tiden som påfaller Kremmerhuset å innhente pakken igjen.

Foreløpig leverer vi kun til adresser i Norge.

*Fast frakt på 99 kr, dette gjelder ikke enkelte store møbler. Grunnet vekt og størrelse er fraktkostnaden på disse varene 149 kr. Det står opplyst på produktet. 
 

Betaling

Du har flere betalingsalternatvier i vår nettbutikk. Dersom du betaler med debetkort eller kredittkort, bruker vi Klarna sin betalingsløsning. Dette gjelder også dersom du ønsker å betale med Klarna faktura. I tillegg kan du også betale med Vipps i vår nettbutikk. 

Når du betaler med kort, blir beløpet trukket i det Klarna oppretter ordren.  

I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling med faktura. Når du velger å betale med faktura får du varene hjem til deg før du betaler. Fakturaen forfaller etter 14 dager. Fakturaen får du tilsendt direkte til din epostadresse i det øyeblikket vi har ferdigbehandlet din ordre.

Merk! Ved bestilling mot faktura sendes fakturaen kun per e-post til e-postadressen du oppgir når du bestiller, det blir ikke sendt en faktura per brev. Om fakturaen ikke blir betalt innen forfallsdato blir det sendt ut en purring/inkassovarsel til din adresse per brev. Det er derfor veldig viktig at du oppgir rett e-postadresse!

En enklere kredittsjekk vil bli gjort og i visse tilfeller innebærer dette en kredittopplysning. Ved for sen eller manglende innbetaling påløper purregebyr samt forsinkelsesrente. Dersom du ønsker å lese Klarna sine fullstendige vilkår for betaling kan gjøre det på deres hjemmeside.

Mer informasjon finner du på Klarna sine nettsider.

 

Uavhentet pakke

Hent pakken din, så du ikke går på en kostnadssmell!
PostNord setter en hentefrist på 7 dager ifra pakken ankommer postkontoret. De sender ut hentemeldinger på sms og e-post. Her får man flere hentemeldinger. PostNord gir mulighet for å utvide hentefristen i appen, men det er svært viktig at man henter ut pakken innen fristen! Etter 7 dager sender de pakken automatisk i retur til oss. Ordren vil da bli behandlet som en uavhentet ordre. 

Ved uavhentede pakker, uavhengig av årsak, påløper et uavhentetgebyr på 300,- for å dekke våre og PostNords kostnader (kostnader ved å skaffe varen, ekspedisjon av PN, frakt og ekspedisjon av oss). Å krysse av for ”nektet mottatt” for å returnere pakken er ikke en tillatt praksis og pakken regnes da som uavhentet, med påfølgende gebyr. 

Å returnere varer ved å krysse av for «nektet mottatt» uten at man betaler returfrakt er ikke tillatt. Om dette skjer vil pakken betraktes som uavhentet, og du belastes et returgebyr på kr. 300. Det er derfor viktig at du henter ut pakken selv om du angrer kjøpet, og deretter returnerer som beskrevet her, for å unngå unødvendige kostnader. 
 

Reklamasjon og retur

Melding om feil og mangler ved produktene skal overbringes oss muntlig eller skriftlig så fort som mulig.  Kremmerhuset ønsker primært ikke å få varer med mangler/skader i retur. Ta heller kontakt med oss, så løser vi situasjonen over epost kundeservice@kremmerhuset.no, slik at det blir minst mulig bryderi for deg som kunde. Av bevishensyn anbefaler vi at reklamasjonen sendes oss skriftlig til kundeservice@kremmerhuset.no, gjerne med bilde av en eventuell skade. Reklamasjonsretten gjelder i henhold til norsk lov.

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varen(e) (angrefrist) og vedlegger angrerettskjemaet ferdig utfylt.  Angrerettskjemaet finner du vedlagt i egen epost når du mottar ordrebekreftelsen.

Returadresse: Kremmerhuset Nettbutikk, Hensmoveien 21 - 3516 Hønefoss

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Det er viktig at varene pakkes godt, slik at de ikke knuser i postgang.

Ved benyttelse av angreretten betaler forbruker frakt for returnering av varen(e). Kreditering av returnert vare skjer når Kremmerhuset har mottatt varen og godkjent angrerettskjemaet.

Reklamasjon og benyttelse av angrerett følger fastsatt norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven.

Det er fullt mulig å både bytte og returnere varer kjøpt på www.kremmerhuset.no i en av våre fysiske butikker. Ta med ordrebekreftelsen som kvittering.
NB: Varer merket Nettsortiment kan ikke byttes i butikk, men må sendes i retur.

Har du kjøpt varer i nettbutikken med betalingsløsning Klarna faktura, er det viktig at du likevel betaler denne fakturaen. Siden du får tilbake penger for kjøpet ditt når du returnerer i butikk, vil du da også få tilbake pengene her. 

 

Vareopplysninger

Kremmerhuset ønsker å gi så korrekt informasjon som mulig om våre varer, men skrivefeil/trykkfeil kan forekomme. 

Bilder brukt på sidene våre er illustrative og kan en sjelden gang avvike fra varens faktiske utseende.


Personopplysninger

Kremmerhuset er opptatt av at personopplysningene til våre kunder håndteres på en betryggende måte. 

Når du handler hos oss oppbevarer vi blant annet navn, adresse og kontaktinformasjon. Dette er data vi trenger for å levere varene til deg via transportøren du velger, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. 

Kremmerhuset er også pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering.

Kortnummer oppbevares ikke av Kremmerhuset utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Kremmerhuset selger ikke personopplysninger til tredjepart.
 

Copyright

Alt innhold på disse nettsidene er Kremmerhuset Ting & Sånt sin eiendom og er beskyttet etter bl.a. opphavsretts-, markedsførings- og varemerkelovgivningen. Dette innebærer at varemerker, firmanavn, produktnavn, informasjon om produkter, herunder bl.a. omtale av produktene og vekt, bilder/grafikk, design og layout og annet innhold på disse nettsidene under enhver omstendighet ikke kan lastes ned, kopieres eller benyttes på annen måte uten at dette er eksplisitt tillatt etter ufravikelig lovgivning eller etter uttrykkelig skriftlig forhåndssamtykke fra Kremmerhuset ASA.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom