Pynteputer i en sofa

Sesongens putekombinasjoner

Leter du etter en perfect match til sofaen din? Dryss litt ekstra magi i stua ved å bytte til sesongens putetrekk. Det er både kjapt og enkelt, uten å koste skjorta. Enten du går for duse ton-i-toner eller lekent fargerikt - så har vi the perfect match til sofakroken din! Se alle våre putetrekk  her. 

Visste du at våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi jobber hovedsakelig med naturmaterialer, som lin og bomull i våre kolleksjoner. Våre tekstiler er skånsomt innfarget og vi unngår polyester og andre oljebaserte tekstiler.

Lekent og fargerikt

En putekombinasjon som byr på en ordentlig fargeeksplosjon. Pute i front er brodert og gir et morsomt utrykk sammen med ensfargede puter i forskjellig materialer. Perfekt for å få et lekent og fresht uttrykk i hjemmet.

Vakker og naturlig

Delikate og feminine materialer i de nydelige dype sommerfargene. Pute i front med flette detaljer sammen med en bomull-linmiks pute i en naturlig grønnfarge. Bryt opp med en velur pute med blomstermotiv. Variasjonen av mønstre og tekstiler gjør dette til en putedrøm! 

 

Sommerlig og varm

En kombinasjon hvor du finner en behagelig miks som tar med sommeren inn i sofakroken. En pute med blomstermotiv, med en fresh bomull-linmiks pute og en klassisk hvit pute med gul kant. 

Elegant og vårlig

En lekker pute med brodert blomstermotiv i front. Kombiner den sammen med putetrekk i hvit bomull-linmiks og en pute med blå broderte grener for en helhetlig look.

Retro og trendy

Kul pute med papegøyemotiv i fokus. Satt sammen med velurpute med rosa skjell og klassisk bomull-linmiks i offwhite for å få frem motivene.  

Tips til fargevalg!

Å velge hvilke farger man skal gå for i sofaen kan være vanskelig. Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. blått, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne variere mellom ulike blåtoner. Er det flere farger du ønsker å bruke, kan du hente ut disse i interiøret, pledd, et veggbilde eller i en behagelig loungestol.

Baseputer kan brukes år etter år og trenger ikke være kjedelige! Baseputer i tidløse farger som off white, beige og lignende kan komme i tuftede varianter, teddy eller bouclé eller spennende bomullsvevde stoffer. Hos Kremmerhuset finner du et bredt utvalg av denne type puter. Miks putene av forskjellig materialer og farger, og skap den riktige stilen til ditt hjem. Se hele utvalget av putetrekk og finn dine nye favoritt baseputer. 

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer.

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Vertinnegaver

Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver, som er like hyggelig å gi bort, som å få.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom