Pynteputer i en sofa

Sesongens putekombinasjoner

Leter du etter en perfect match til sofaen din? Dryss litt ekstra magi i stua ved å bytte til sesongens putetrekk. Det er både kjapt og enkelt, uten å koste skjorta. Enten du går for duse ton-i-toner eller lekent fargerikt - så har vi the perfect match til sofakroken din! Se alle våre putetrekk  her. 

Visste du at våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi jobber hovedsakelig med naturmaterialer, som lin og bomull i våre kolleksjoner. Våre tekstiler er skånsomt innfarget og vi unngår polyester og andre oljebaserte tekstiler.

Fargerikt og elegant

En sjarmerende brodert pyntepute satt sammen med en koselig teddypute. Legg til en fløyelsstripete pute i burgunder og beige for mer farger og eleganse. 

 

Naturlig og drømmende

Nydelig velurpute med frodig og lunefull skog. Kombiner med en deilig pute i fake fur og en velurpute i dyp brun.

VARMT OG VAKKERT

Høststemninger bugner av pute med høstblad design. For det ultimate kosehjørnet, ta med en velurpute fargen kamel og en boucle-følgesvenn.

Robust og lekkert

Gråtoner i sentrum med en rutemønstretpute, sammen med en beige-grå pute med subtilt mønster. Velg en sjarmerende pute i brun boucle og lek med teksturer.

Koselig og lekent

En koselig pute i heklet bobletekstur, sammen med velurduoen. Stripene i to grønn nyanser legger til en leken vri, og en vårgrønn velurpute binner fargetonene sammen.

  • Putekombinasjon med broderi og heklet stil sammen med velur
  • Sofaputer med høstskog og fake fur
  • Putetrekk i velur kastanje og høsttoner
  • Putetrekk i gråtoner og brun

Tips til fargevalg!

Å velge hvilke farger man skal gå for i sofaen kan være vanskelig. Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. blått, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne variere mellom ulike blåtoner. Er det flere farger du ønsker å bruke, kan du hente ut disse i interiøret, pledd, et veggbilde eller i en behagelig loungestol.

Baseputer kan brukes år etter år og trenger ikke være kjedelige! Baseputer i tidløse farger som off white, beige og lignende kan komme i tuftede varianter, teddy eller bouclé eller spennende bomullsvevde stoffer. Hos Kremmerhuset finner du et bredt utvalg av denne type puter. Miks putene av forskjellig materialer og farger, og skap den riktige stilen til ditt hjem. Se hele utvalget av putetrekk og finn dine nye favoritt baseputer. 

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer.

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Vertinnegaver

Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver, som er like hyggelig å gi bort, som å få.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS