Vårens interiørtrender 2024

Med vårens ankomst kommer også en ny bølge av inspirerende interiørtrender som vil friske opp både ute og inne. Dette året byr på en spennende reise gjennom farger og stiler, som ikke bare er en drøm å utforske, men også en gyllen mulighet til å sette et personlig preg på hjemmet ditt. Fra feminine Miamivibber, til italienske lekne og livlige farger og hjem igjen til det skandinaviske med ro og balanse. Detaljene i vårens kolleksjoner, både i farger og mønster, gir rike muligheter for personlig uttrykk, så sjekk ut vårens hotteste trender!

Vil du hoppe rett på produktenefinner du de nyeste putetrekkene,  vasene og lysestakene og lysfat, samt sesongens kuleste møbler

 

Sesongens materialer

Herlig bredde i tekstil og materiale - utallige muligheter - personlig touch!

Av hardere materialer brukes både beige marmor, keramikk, glossy porselen og farget glass. Formene går fra stramt og minimalistisk til organisk, mykt og skulpturelt. 

Innenfor interiøret er farget glass fortsatt en viktig detalj, og vi elsker frodig buketter i nydelige vaser i farget glass med spennende lek i. Legg til lysfat og samle sommerens skatter i kombinasjon med fine lys, og skulpturelle småvaser eller lysestaker, så er det bare prikken over I'en. 

Stikkord for sesongens interiørdetaljer:

  • Tekstiler i bomull og lin, ensfargede og med broderi eller print
  • Farget glass, vaser, lykter og lysestaker
  • Blank keramikk og farget metall
  • Kurver og bambus elementer

Farger og mønstre

Tekstilene du finner denne sesongen strekker seg fra myke materialer i bomull, velur og lin til grovere strukturer. Mønstrene er lekre og fine, som delikate broderier, lekne og fargerike prints og selvølgelige massevis av sommervibber! Her er den enkelt å fornye sofakroken!

Få stilen!

Ute eller litt ekstra hjelp for å få stilen? Her er noen stikkord som gjør stilen for sesongen. Les mer om hver kolleksjon under. 

  • Forny sofakroken med en herlig blanding av tekstiler med ulike strukturer, kvaliteter og mønster! Trenger du inspirasjon til sammensetninger? Sjekk ut våre Perfect match av sesongens putetrekk her.
  • Interiørdetaljer som vaser i farget glass (husk frodige buketter!), lysfat og lysestaker i matte farger og glossy organisk porselen.  
  • Sjekk ut våre fineste buketter som ser like fin ut uke etter uke. 
  • Grønne planter for et frodig hjem, tar ny sesong inn tidlig og gir et levende uttrykk hjemme. Få en grønn oase hjemme med masse grønne planter.

Dykk ned i sesongens kolleksjoner

Få sommerfølelsen nå!

For deg som elsker et elegant og feminint interiør hjemme, sjekk ut den herlige trendkolleksjonen vår, Summer Atmosphere!

Eksotisk middelhavsstil

Sjekk ut denne freshe og herlige kolleksjonen inspirert av varme og late sommerdager på Amalfikysten!

Miami ❤ Summer Vibes

Hent hjem noen deilige sommervibber inspirert av Miamis lekne luksusliv! En superfeminin kolleksjon med en touch av Barbie World.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom