Betaling og levering

Betaling og frakt

Kjøpsinformasjonen under er forbeholdt kjøp i nettbutikken
 

Ordrebekreftelse, (sporingsnummer) og Min side.

Du vil etter gjennomført bestilling få en ordrebekreftelse på skjermen, og i løpet av kort tid en bekreftelse pr. e-post. I denne vil du finne link til ordren; "Min side", slik at du enkelt kan følge status på bestillingen din. Dersom du ikke skulle motta en slik ordrebekreftelse er det sannsynlig at du har oppgitt feil e-postadresse, eller at e-posten har havnet blant nettsøppel. Hvis du ikke finner ordrebekreftelsen bør du logge deg inn på "Min side" og sjekke e-postopplysningene dine, samt sjekke om ordren er registrert. Beskjed om at pakken har ankommet vil bli sendt pr SMS og e-post. Det er derfor svært viktig at du også oppgir rett mobilnummer.
 

Rabattkode

Har du en rabattkode, skriver du inn denne når du er i kassen. Rabattkoder kan kun benyttes på varer til fullpris og ikke i forbindelse med andre tilbud/rabatter. En rabattkode kan kun benyttes én gang, og det er vi som lager rabattkodene til våre kunder. 
 

Betalingsløsning

I kassen kan du velge mellom to betalingsmåter, kort, Klarna faktura eller Klarna konto. Ved faktura tilkommer et gebyr på kr 29,-.

Handel i nettbutikken har aldersgrense 18 år. Er du yngre må en myndig person bestille for deg.

Ved kortbetaling blir pengene reservert på kontoen din. Det vil si at beløpet ikke er tilgjengelig for deg, men heller ikke overført til Kremmerhuset Ting & Sånt. Først når varene blir sendt vil beløpet bli belastet. Når du betaler med kort, håndteres betalingen av Klarna Checkout, dette for å garantere sikker og rask betaling. Skulle noen av varene på ordren være utsolgt grunnet feil i lagerbeholdning, vil du enten bli kontaktet eller varene vil bli kreditert og ordren sendt som vanlig.

Kremmerhuset Ting & Sånt vil aldri beholde din kortinformasjon, kun av Klarna i en kort periode

 

Klarna Faktura

Vi tilbyr også betaling med Klarna faktura- og kontoordning. Benytter du Klarna faktura- eller kontoordning kommer et ekstra fakturagebyr på 29,-. Handler du med faktura vil fakturaen sendes pr. e-post, og betalingsfrist er 14 dager.  For å betale med Klarna må du være folkeregistrert i Norge, og vi vil også foreta en kredittvurdering ved hvert kjøp.

Mer informasjon finner du på Klarna sine nettsider.

 
Levering

Vi sender varene med Postnord, Posten og Bring som klimanøytral servicepakke. Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Du henter ut pakken på ditt lokale postkontor eller post-i-butikk. Dersom du ønsker varene sendt til en annen adresse eller postkontor enn det du sogner til, må du selv ta kontakt med Posten, da vi ikke kan overstyre dette. 
 

Hjem på døren

Du kan også få varene levert hjem til deg.  Dette koster 149,- og kommer opp som et alternativ når du kommer til kassen.  Dette gjelder kun dersom du bor i større tettsted eller by. Hjemlevering skjer mellom kl. 17.00 og 21.00. Mottaker varsles to ganger på SMS når pakken er underveis,  og blir oppringt 30-60 min. før levering. Det er svært viktig at du oppgir rett mobilnummer når du bestiller "Hjem på døren». Dersom Posten ikke får levert ut sendingen, vil den returneres til oss, og deretter bli behandlet som en uavhentet sending. 

Svalbard

Vi sender dessverre ikke varer til Svalbard.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom