• Klikk og Hent problemer? Kontakt din butikk for reservasjon.

Retur og bytte

RETURER SENDES TIL:

Kremmerhuset AS
Hensmoveien 21

3516 Hønefoss

 

Felles for retur og bytte:

Returpakker skal sendes med Postnord. Da er pakken også forsikret for verdier opp til kr 10.000,-.

Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Alle merkelapper skal henge på og originalemballasjen må også legges ved. Det er viktig at varene pakkes godt, slik at de ikke knuser i postgang.


Ved benyttelse av angreretten betaler forbruker frakt
Kreditering av returnert vare skjer når Kremmerhuset har mottatt varen og godkjent angrerettskjemaet.

Reklamasjon og benyttelse av angrerett følger fastsatt norsk lov. Se forbrukerkjøpsloven og angrerettloven.


OBS! Uavhentede pakker som kommer i retur til oss uten angrerettskjema belastes med kr 300,- i håndteringsgebyr.

Det er fullt mulig å både bytte og returnere varer kjøpt på kremmerhuset.no i en av våre fysiske butikker, dette gjelder for øvrig ikke varer merket Nettsortiment, disse må sendes i retur. Ta med ordrebekreftelsen eller kvittering. Husk at dersom du har bestilt nettordren din med Klarna kreditt, må du fortsatt betale denne dersom du bytter eller returnerer en vare i fysisk butikk. 

OBS! Salgsvarer kjøpt i fysisk butikk byttes ikke. 
 

Retur og bytte

Vi behandler returer fortløpende etter hvert som de kommer inn til oss. Du vil få en mail når returen din er ferdigbehandlet.  Vi anbefaler å ikke sende returer som vanlig post, og vi henter ikke pakker sendt i postoppkrav. 

Kjøp som er gjort med bank- eller kredittkort refunderes til det samme kortet som ble brukt da bestillingen ble gjort. Pengene vil være tilgjengelig på kortet i løpet av 5-7 virkedager. 

NB! Viktig at vi blir informert dersom man har byttet bank/konto i mellomtiden.

Retur via butikk: Dersom du bor i nærheten av en av våre butikker, så kan du returnere, eventuelt bytte til en annen varer i en av våre butikker. Ta med varene i originalemballasjen og en utskrift av din kvittering eller ordrebekreftelse. NB: Varer merket Nettsortiment kan ikke byttes i butikk, men må sendes i retur.


 

Tilbakebetaling via Klarna Faktura

Se Klarnas tilbakebetalingsrutiner her

Det er Klarna som er ansvarlig for å betale deg tilbake penger, ikke Kremmerhuset Ting & Sånt.

 

Feil eller mangler

Melding om feil og mangler ved produktene skal overbringes oss muntlig eller skriftlig så fort som mulig.  Ta kontakt, så løser vi situasjonen pr. e-post kundeservice@kremmerhuset.no.

Vi anbefaler at reklamasjoner sendes oss skriftlig til kundeservice@kremmerhuset.no, helst med bilde av skade. Reklamasjonsretten gjelder i henhold til norsk lov.

Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene og vedlegger angrerettskjemaet ferdig utfylt.  Skjemaet finner du vedlagt i egen e-post når du mottar når ordren din er pakket og sendt fra oss. 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom