• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser

Enkel fornyelse av badet!

Deilige dufter, myke tekstiler og fine, små detaljer som marmor, gull eller stramt og sort. Det skal ikke mye til for å få det fint på badet. Vi har samlet noen av våre favoritter til badet og gir deg noe tips her. Hele baderomssortimentet vårt ser du her

Skap en ekslusiv følelse med marmor

Marmor er lekkert, tidsløst og klassisk. Man trenger ikke pusse opp hele badet for å få inn litt elementer av marmor. Den fine marmorserien vår er laget polyresin med marmorsfinish.

30%
30%
30%

Deilige dufter, duftlys og såper:

Diskret, frisk duft gir en behagelig følelse på badet. Velg mellom duftlys eller romduft med duftpinner eller en helt diskret håndsåpe.

30%
30%
Duftserien DIS
34%
Duftserien DIS

Frisk atmosfære med grønne planter

Innred med planter for å gi badet en frisk atmosfære. Planter gjør seg ekstra godt i et rom vi assosierer med renhet og vann. Naturtro kunstige planter trenger ikke sollys og er derfor perfekt å ha på badet.

50%
50%

Vaskemaskin på badet?

Det er mange av oss som har vaskemaskinen på badet, men det trenger ikke gå på bekostning av den gode velværefølelsen man ofte ønsker at et bad skal gi. Et enkelt grep er å flytte vaskepulver fra pappesker til dekorative bokser, og unn deg samtidig en fin skittentøyskurv.

30%
30%
30%
Forny stua på 1-2-3

Vi har enkle grep som gjør at du enkelt og uten bekymring kan skape et rom med personlighet og trendy interiør.

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

10 tips til å innrede badet

Vi har samlet 10 tips til hvordan få et stilrent, funksjonelt og friskt bad ved små endringer i interiøret. 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom