• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser

Julestemning i stua på 1-2-3

Julen nærmer seg, og vi henger med så godt vi kan. Pepperkakebaking med de små, sjonglering mellom julebord med jobb og venninner, gavekjøp og julekonsert med svigermor. Tradisjonen tro løper tiden av sted og man rekker nesten ikke overalt. Fra julestri til koselig førjulstid - her er i hvert fall tipsene som får stua klar før jul!

 

1. Dryss litt julemagi i sofaen

Det enkleste trikset for å snike inn litt julestemning i stua er å bytte ut sofaputene - vi lover, det skal ikke mer til! Myke, deilige puter i velur og teddystoff i klassiske julefarger,  kombinert med noen hyggelig julemotiv gjør susen her!

Klassisk jul. Putetrekk i matchende farger, strukturer og lekkert brodert julemotiv skaper en deilig, lun følelse i sofahjørnet.

Juletoner i grønt og beige gir en lun stemning, og som nærmere jul enkelt kan piffes opp med litt rødt.

Koselige, lune puter i julerødt og hvitt, bomull og teddystoff for den ultimate tradisjonelle julestemningen!

En fresh grønn pute med striper i velur matcher godt med beige puter i myk fake fur og julemotiv.


 

2. Dekorer med grønt

Planter og blomster har også med seg en egen stemning inn mot julen. Med litt flaks er den rosa orkideen i dvale og kan med god samvittighet settes til side - og inn kommer små grantrær, kongler, sedertre, amaryllis og lekre kranser. 

Grønne planter gir herlig liv og frodighet til et rom. Finn noen eviggrønne favoritter og bruke gjerne blomster og potter i ulike størrelser og høyder for ekstra frodighet. Plukk opp en av fargene fra sofakroken i blomsterpottene for en rød trå i interiøret. Bruk ulike potter og pidestaller og blomster i ulike høyder for å gjøre det frodig og spennende!

 

 

 

70%
50%
Sesongens vaser
50%
Sesongens vaser
50%

Eviggrønne planter er et fantastisk alternativ til deg som kanskje ikke er så mye hjemme? Eller kanskje de grønne fingrene rett og slett ikke er tilstede. Kunstige planter og blomster vil kunne gjøre livet så mye enklere, og i dag er kvaliteten så høy at det skal gjøres å se forskjell!

3. Lys opp hver krik og krok

Sett på din favorittjulesang, tenn lys i alle lykter, og hent frem julepynten. Vi elsker lekre lysfat med lykter og lys. Sammen med elementer av gran og pynt gir dette en lun og varm stemning inn mot julen. Med små elementer i de klassiske julefargene i alle rom får du får du en julerød tråd i hjemmet ditt.

Julens favoritter

50%
50%
Duftserien DIS
50%
50%
kubbelys
50%
Putekombinasjoner
50%
kubbelys
50%
De beste julegavetipsene!

Sikre gaver til den som har alt er gaver som kan brukes opp, som deilige krydder, oljer, kaffe eller lys og servietter.

Før gjestene kommer

Vi elsker speed styling og raske løsninger - det skal være enkelt og gøy å få det fint hjemme. Fem kjappe tips som gjør huset klart for gjester!

Sesongens putekombinasjoner

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS