• Logg på: Få 30% på EN HEL handel* i kassen t.o.m. 23.06.24
Myke fine puter til sofakroken

Forny stua på 1-2-3

Det skal ikke så mye til å få en ny smashing og stilfull stue – og her har du tre tips som gir herlig fornyelse med små grep. Når vi går inn i ny sesong, er det deilig å tilpasse stuen med farger og lys som passer årstiden. Få en personlig stue med god atmosfære, ikke tar det lang tid heller. Vi viser deg hvordan!

 

1. Bytt til sesongens puter

En myk sofakrok når kveldene skal tilbringes inne med en ekstra pute eller to. Miks og match med sesongens mange ulike tekstiler om du ønsker en fargerik eller ton-i-ton kombinasjon. Dette er det enkleste trikset i boken for å få en ny stue spør du oss!

Trendy broderi

Kombiner nydelige trekk i duse toner for å skape deilig og lys følelse i sofahjørnet, sjekk ut sesongens nydelige putetrekker med broderi!

Elegant velur

En nydelig og eksklusiv kombinasjon av tre velurputer. Ute etter en litt internasjonal hotelfølelse i nordiske farger? Denne kombinasjon er smashing!

Fargerike 70-talsvibber

En skikkelig sprek og fargefull kombinasjon med sterk inspirasjon fra 70-tallet.

Fresht med faux fur

Fuskepels, eller faux fur, skaper en god og supermyk kontrast og er et blikkfang i sofaen din.


 

2. Frisk opp med grønne planter og blomster

Grønne planter gir herlig liv og frodighet til et rom. Finn noen eviggrønne favoritter og bruke gjerne blomster og potter i ulike størrelser og høyder for ekstra frodighet. Plukk opp en av fargene fra sofakroken i blomsterpottene for en rød trå i interiøret. Bruk ulike potter og pidestaller og blomster i ulike høyder for å gjøre det frodig og spennende!

Sesongens vaser
30%
Frodige buketter
30%

Eviggrønne planter er et fantastisk alternativ til deg som kanskje ikke er så mye hjemme? Eller kanskje de grønne fingrene rett og slett ikke er tilstede. Kunstige planter og blomster vil kunne gjøre livet så mye enklere, og i dag er kvaliteten så høy at det skal gjøres å se forskjell!


 

3. Samle lys og blomster på et fat

Samle en vase og lykter på et lysfat (eller bruk en kul coffee table book) – det rammer det hele fint inn og ser ryddig og eksklusivt ut. Lek med høyder og materialer og igjen, plukk gjerne opp en farge i buketten, eller i lykten eller i lyset fra sofakroken – da blir det en herlig helhet over stylingen i rommet. Les mer om hvordan sette sammen et fint lysfat her. Og du! En frodig og fargerik bukett gjør at stuen alltid ser fresh ut. Sjekk ut fine og fargerike buketter du enkelt setter sammen.

Sesongfavoritter

50%
Frodige buketter
30%
Frodige buketter
30%
Frodige buketter
Sesongens trender 2024

Les ALT om sesongens trender, fra materialer, farger og sammensetninger. Hvilken stilretning er din favoritt?

Sesongens putekombinasjoner

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Vertinnegaver

Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver, som er like hyggelig å gi bort, som å få.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom