• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser

Sesongens lekre lamper

Lamper setter stemning i et rom! Som regel ønsker man en kombinasjon av lamper som gjør jobben med å lyse opp selve rommet, men gjerne i kombinasjon av lamper som skaper stemning og noe lunere og koselig belysning. På enkelte plasser som skrivebord eller spesielle hyller, ønsker man gjerne en lampe som sender lyset nedover. At lampene er fine å se på og passer inn i interiøret gir et helhetlig uttrykk i rommet. 

Denne sesongen er det både vakre lamper i organiske former og farget glass, kombinert med strammere lamper i stål å finne.

50%
50%
50%
50%

Lampe Madrid er en stilig lampe som passer godt på et skrivebord, sidebord eller konsollbord. Vakker form og et lys som lyser nedover.

Oslo gulvlampe i sort og beige

Disse trendy, stilrene og moderne lampene Oslo, kan du få i både beige og sort. Lampen er utrolig lekker i stua, og gir en fantastisk stilig stemning i rommet. Perfekt ved siden av sofaen eller godstolen.Velg din favorittfarge som passer best inn i ditt hjem. Og ikke glem å style den sammen med passende putetrekk i sofaen som vil løfte hele rommet og bli som ny.

 

Hjelp med boligstyling?

Skal du selge bolig eller trenger du inspirasjon eller hjelp til å gjøre et rom til ditt eget, tilbyr alle våre butikker personlig boligstyling med tilpassede produkter for akkurat ditt hjem. Konsultasjonen foregår i butikk. Du kan lese mer om det her

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Fornyelse av badet

Marmor er lekkert, tidsløst og klassisk. Det er ikke nødvendig å pusse opp hele badet for å få inn litt elementer av marmor.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom