• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser
Sofabord med vase og lyshus

Få det koselig til gjestene kommer

Det er alltid koselig med besøk, men vi vet at det kan være litt stressende å skape den perfekte atmosfæren midt i det hektiske julekjøret. Derfor deler vi fem kjappe tips som gjør det ekstra trivelig å ta imot gjestene. I Kremmerhuset elsker vi speed styling og raske løsninger, det skal være enkelt og gøy å få det fint og koselig hjemme.

1. Duftlys og duftpinner

En behagelig og diskret duft gjør underverker på trivsel og stemning. Velg mellom duftlys eller duftpinner. Dette passer både i gangen, stuen, bad, kjøkken og soverom. Sjekk ut den herlige duftserien DIS for hele utvalget.

50%
Duftserien DIS
30%
Duftserien DIS

2. Levende lys og lysfat

Levende lys er koselig og så stemningsfullt, så tenn lys og demp belysningen. Samle aly på et fint lysfat eller coffee table book, det gir et ryddig uttrykk. Vil du se hvordan man styler et fint lysfat? Les mer om det her.

3. Fresh opp på badet

En lekker såpepumpe gir en ekstra luksusfølelse og duftpinner gir en behagelig duft på badet. Husk å henge frem et rent håndkle. Voilá!

30%
Duftserien DIS
30%

4. Frodig bukett i lekker vase

Vase med frodig bukett frisker opp og er bare nydelig å se på. Lag deg en blandingsbukett med evigvarende blomster og grener og den står like fresh i lang tid. Se våre tips til fine, fargerike og frodige buketter og sjekk ut alle vaser du finner hos Kremmerhuset.

Frodige buketter
30%
Sesongens vaser

5. Små detaljer på bordet som setter stemningen

Bittesmå detaljer som gjør at bordet blir så stemningsfullt. En frodig girlander og små stemningsfulle lykter, en vakker serviettring og linservietter

30%
Sesongens vaser
Gaver under 300 kr

En gave eller hyggelig oppmerksomhet trenger ikke alltid koste skjorta - her er våre fineste gavetips til under 300,-

Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Fiks, ferdig, fest!

Her er tipsene som hjelper deg med de små tingene og å sette prikken over i'en på festbordet når det må gå fort!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom