• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser

Frodig og fargerike buketter som du enkelt lager selv

En frodig og fargerik bukett med sesongens blomster er akkurat det vi vil ha nå. Miks og match stilkblomster enkelt å få en bukett som varer og varer. Kombiner med sesongens kuleste vaser. Ute etter inspirasjon? Her finner du fire flotte buketter du enkelt kan lage selv.

Frodig og bugnende

En skikkelig fresh, øyefangende og frodig bukett! Denne buketten består to stilkblomster og to ulike grener. En miks av to ulike grener med lange blader og eucalyptusblader og en vårlig blomst som popper som bare det! Tilpass antall blomster og grener etter hvor stor vasen er, denne buketten blir bare vakrere jo større den er. 

Enkelt og elegant

Noen ganger er det de små, enkle detaljene som gjør den store forskjellen. Vi har alle en litt kjedelig bordside, vinduskarm eller en liten hylle som trenger litt farge og frodighet. Denne kombinasjonen er enkel og elegant med klassiske grønne blader.

 

SPREK og enkel

Så enkelt, men så sprek! Denne buketten er laget av kun en type blomst og den kan gjøres frodig med mange stilker eller mer minimalistisk med færre stilker. Fine, spreke kornellgrener i en klassisk formet porselenvase gjør denne kombinasjonen skikkelig fresh! 

VÅRLIG OG DELIKAT

Denne altså!

Få en superdelikat stemning med en blanding av Anemoner i ulike farger. Spre grenene og skap volum i buketten. 

30%
Sesongens vaser
30%
Sesongens vaser
30%
Sesongens vaser
30%
Sesongens vaser
Frodige buketter
Frodige buketter
Frodige buketter
30%
Sesongens vaser
30%
Sesongens vaser
Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Speedstyling av kjøkkenet

Vi viser deg hvordan du speed styler kjøkkenbenken og får herlig og enkel fornyelse på kjøkkenet på no time! 

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom