• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser

Bruk bilder til å skape et personlig hjem

Bilder er flotte stemningsskapere og de bidrar til å skape et personlig uttrykk i hjemmet ditt. Kremmerhuset har et bredt utvalg av bilder til svært god pris, slik du enkelt kan fornye ethvert rom i hjemmet ditt, og skape den atmosfæren du ønsker i ditt hjem. 

Vi viser deg hvordan du med ulike bilder kan skape forskjellige uttrykk, enten du er glad i grafiske mønster, maleri eller glassbilder. Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke kombinasjoner du kan sette sammen av bilder med resten av interiøret ditt. Vårt beste tips er å prøve seg frem, helt til du finner uttrykket du vil ha og liker romfølelsen det gir. 

Helhet med farger

Bilder med farger skaper en stilig og god atmosfære i rommet de henger i. Henter du igjen fargene i resten av interiøret, som for eksempel i møbler, vaser eller putetrekk, skaper du en fin helhet og rommet vil føles godt å være i.

Unntak for fri frakt
Unntak for fri frakt
50%
Unntak for fri frakt
Unntak for fri frakt

Skap helhet i rommet

Velg det bildet som passer best inn i den helheten du ser for deg i rommet. Ta opp fargene i bildet i de resterende interiørelementene du plasserer i rommet. Knytt enkelt fargene på putetrekkene til bildet, og skap en nydelig helhet og deilig romfølelse. Bland gjerne inn mørke og lyse fargetoner for å komplimentere bildet som henges på veggen. Bland gjerne inn elementer fra naturen som strå, grener eller kurver for å skape et lunt rom. 

Bilder fornyer enkelt et rom uten behovet for å måtte male, finn din stil. 

En vegg er som et blankt ark

Lyse vegger er å finne i de aller fleste hjem. Har du en lys vegg eller et helt lyst rom har du mange muligheter. Mange velger å lage en hel bildevegg, satt sammen av bilder i ulike farger og størrelser, men nå er farger på full fart inn i trendbildet. Med en lys vegg kan du virkelig utfolde deg og velge et skikkelig blikkfang. 

 

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Våre kjøkkenfavoritter

Skjærebrett er supre til å servere mat og retter på når du har skjært opp og tilberedt maten klar. 

Sesongens lekre lamper

Lamper og lys setter stemningen i et rom! At lampene er fine å se på og passer inn i interiøret gir et helhetlig uttrykk i rommet. 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom